Agent in gezicht geslagen

De politie heeft een onrustige nacht achter de rug, zo meldt de politie Weert via Facebook.

Wat een rustige uitgaansnacht op de Oelemarkt leek te worden, werd uiteindelijk nog een nacht met een gespannen sfeer. Omstreeks 1.40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een zogenoemde onwelwording. De oorzaak was overmatig alcoholgebruik. Een ambulance kwam ter plaatse, maar heeft de dame in kwestie niet meegenomen naar het ziekenhuis. Zij ging huiswaarts met haar vriend.

Verder werd de nacht gekenmerkt door diverse opstootjes en vechtpartijen. Opvallend was het feit dat de omstanders zich tegen de politie keerde, waardoor er extra eenheden naar de Oelenmarkt werden gestuurd, waaronder de honden brigade. Er werd één persoon aangehouden op verdenking van mishandeling van een politieagent. De agent werd in zijn gezicht geslagen.