Onlangs werd bekend dat de ANWB interesse had om zich te vestigen in het voormalige pand van Bart Smit, ook wel pand Reemers genoemd.

Eerst moest bij de gemeente Weert een vergunning aangevraagd om de beoogde aanpassing aan het pand te kunnen realiseren. Dat lijkt nu te zijn goedgekeurd, want deze week heeft de ANWB bij Saelmans Bedrijfsmakelaardij de huurovereenkomst getekend en daarmee wordt de verhuizing definitief en een lege plek om het centraal gelegen plein weer ingevuld.

Recent wisselde Markt 9 (pand Sociëteit Amicitia) van eigenaar naar nieuwe exploitant John Cardinaal en werd de huurovereenkomst van Markt 11-13 (pand Bruna) voor jaren verlengd waardoor dit bijzondere en representatieve stukje Weert weer toekomstbestendig is, zo laat Saelmans weten.

7 REACTIES

  1. Inderdaad een van de mooiste panden van de binnenstand, en gelukkig weer een leegstaande locatie bezet.
    Respect dat ze de huurprijs er voor willen/kunnen betalen.

  2. Ja gelukkig weer een leegstand vol en op de maasstraat ( waar je gemakkelijk kon parkeren)weer een leeg pand erbij tjonge gebruikersnaam dat schiet op zeg.

  3. Prachtig pand. Gelukkig dat er snel een nieuwe zaak in komt. Een brasserie was ook erg leuk geweest met een groot terras. Succes.

  4. Als jij op de Maastraat makkelijk kunt parkeren dan kun jij dat waarschijnlijk overal, aangezien er in de Maastraat geen parkeerplaatsen zijn.

Comments are closed.