Karlijn Van Lierop wist op 15 november in Tilburg beslag te leggen op het eerste Nationale A Ranglijst toernooi voor 13/14 jarige van dit seizoen.

De Weerste Karlijn (13 jaar) uitkomend voor Anytime fitness Westa (Wessem) en tevens lid van Zuiderhuis/Megacles (Weert) wist met 3-2 te winnen van een andere Weertse speelster Aleksandra van der Linden (14 jaar) uitkomend voor Alexandria ’66 (Rotterdam).

Waar Karlijn in een poule van zes tegenstanders 1 game moest afstaan en haar wedstrijden vrij eenvoudig won, kostte het Aleksandra meer moeite om door haar poule te komen, ze wist ondanks een verlies partij zich toch knap te plaatsen voor de finale. In de finale ging het gelijk op en lieten de meiden die beide ook op het College in Weert zitten het beste van hun spel zien wat resulteerde in mooie rally’s en promotie voor het Weerter tafeltennis.

Karlijn die ook uit komt voor het eredivisie team van Anytime Fitness Westa staat met haar team 6e in de competitie en ze wist recent in het Portugese Porto na een pittige training stage van 5 dagen ook nog op een internationaal toernooi 3e te worden. Wat een geweldige prestatie genoemd mag worden.

Ingestuurde bijdrage van: Marc

1 REACTIE

Comments are closed.