Goud Reddingsbrigade

Zondag trok reddingsbrigade Weert richting Gouda voor de NK lifesaving. Nieuw dit jaar is de E-categorie voor kinderen tot 8 jaar. Naia Broeders, lid van Reddingsbrigade Weert was in deze categorie onverslaanbaar. Op haar tweede wedstrijd ging zij als een speer. Met 3 nationale titels en 3 Nederlandse records ging deze geweldige zwemkanjer met een grote glimlach op haar gezicht naar huis

Hierna was de beurt aan de D-categorie. Bij de jongens zette Ian Weekers een paar mooie PR’s neer. Bij de meisjes ging het nog beter hier behaalde Dyonne Klomp maar liefst 3 nationale titels en een keer zilver. Ook Jasmijn Koppen behaalde een dik verdiende bronzen plak op het onderdeel ringduiken.Kina Broeders zwom keurig een paar nieuwe PR’s en kon ook tevreden naar huis.

In de C-categorie meisjes ging het ook super bij de zwemsters van RBW. Robin Moonen en Iris Bongers zwommen beide keurig 6 nieuwe PR’s. Danique Klomp ontpopte zich als een waar goudhaantje met 4 nationale titels en 2 zilveren plakken. Het was een top weekend voor Reddingsbrigade Weert, een goed voorbeeld voor de senioren die over 2 weken aan het open NK in Eindhoven deelnemen.

Resultaten:
E-categorie:
Naia Broeders 3x 1ste plaats

D-categorie:
Dyonne Klomp 3x 1ste plaats
1x 2de plaats
Jasmijn Koppen 1x 3de plaats

C-categorie :
Danique Klomp 4x 1ste plaats
2x 2de plaats