Archief WdG

Foto’s – De politie kreeg zaterdag omstreeks 15.40 uur een melding binnen dat er twee winkeldieven in de trein naar Weert zaten.

Toen de betreffende intercity-trein uit Roermond in Weert aankwam stapte de agenten in de trein en bleven de deuren vervolgens dicht. Uiteindelijk trof men twee personen aan die voldeden aan het signalement. Van de twee mannen werden foto’s gemaakt waarna in Roermond – per smartphone – de verdachten werden geverifieerd.

De mannen werden inderdaad verdacht van winkeldiefstal eerder vandaag in Roermond. Ze werden vervolgens aangehouden op het station van Weert waarna ze met de politiebus een retourtje Roermond kregen.

Voor de reizigers was het even balen. De trein liep een vertraging van 30 minuten op.

15 REACTIES

  1. in een dubbeldekker is het kat en muis spelen.
    Dan loopt politie bovenlangs en de daders lopen onderlangs de andere kant uit naar boven als de politie beneden komt.

  2. Wat een bombarie voor zoiets…en zoveel politie voor zo`n diefje???allemaal omdat de politie anders toch niks te doen heeft…handhaven doet de Politie in Weert toch bijna niet,dus dan kan men wel zoveel inzet doen om een klein diefje te pakken!!!!!!!

  3. Dus de redenering is de politie handhaaft niet en hebben daarom niks te doen,dan gaat de politie maar een dief(ven)aanhouden,klinkt logisch

  4. Volkomen met je eens twinneke,en wat de anderen betreft,die zo negatief doen met hun uitspraak hier,als hun hulp nodig hebben van de dienstdoeners,dan zijn ze wel goed !!!!.Jammer dat zij dan moeten worden geholpen,als het aan mij lag, liet ik ze ook stikken in hun elend. Vind het niet meer normaal dat zo gesproken word.

Comments are closed.