Red Bull trakteert MTB'ers

Het Red Bull Wings Team zal op 8 november aanstaande tussen 10.00 uur en 12.00 uur aanwezig zijn op de rustplaats van de Land van Horne MTB Toertocht.

De charmante dames van het Red Bull Wings Team zullen aan alle deelnemers het bekende drankje Red Bull aanbieden. De deelnemers zullen hierdoor extra vleugels krijgen om het tweede deel van de toertocht te volbrengen. Kennis maken met het Red Bull Wings Team neem dan deel aan de Land van Horne MTB toertocht op zondag 8 november en laat je verrassen.

Deze zondag organiseert TWC Weert na het enorme succes van vorig jaar wederom de Land van Horne MTB Toertocht Deze tocht is geschikt voor recreatieve en sportieve fietsers op een ATB- of MTB-fiets voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. De route verloopt door de mooie natuur die, de groenste regio van de Wereld rijk is en heeft als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt de beklimming van de oude vuilstort Delbroek in Altweerterheide.

Deelnemers kunnen zich inschrijven vanaf 8.30 uur tot 10.30 uur bij Partycentrum De Sluis Industriekade 58 Weert. Inschrijfgeld: € 4,00 en voor NTFU leden € 3,00 (Scan to go aanwezig). Jongeren tot 16 jaar kunnen gratis deelnemen.

Op de inschrijfplaats zijn voldoende parkeerplaatsen en een fietsenstalling met toezicht aanwezig. Voor meer informatie www.twcweert.nl.