Help Vluchtelingenwerk

Punt Welzijn begeleidt vluchtelingen die een status hebben en in Weert een huis hebben toegewezen gekregen (dus geen asielzoekers die nog in de procedure zitten in een AZC). Zij komen in een leeg huis en hebben weinig te besteden.

Heb je thuis spullen staan die nog goed zijn maar die je niet meer gebruikt, dan kun jij je bij Vluchtelingenwerk van Punt Welzijn aanmelden. Vluchtelingenwerk maakt vervolgens een afspraak met jou om de spullen samen met de vluchteling bij je op te halen.

Spullen die vluchtelingen bij aankomst in Weert goed kunnen gebruiken zijn o.a.: bedden en beddengoed, meubels, lampen, huisraad zoals servies en bestek, ornamenten, fietsen. Jouw spullen zijn van harte welkom en zullen in dank overgenomen worden. Je kan Vluchtelingenwerk Punt Welzijn bereiken via telefoon 0495-697900 of email: [email protected]