Kerstspel Tungelroy

Het is een drukte van jewelste in het dorpje Kronkelveen. Iedereen is in de weer om het jaarlijkse kerstfeest te organiseren. De burgemeester heeft de leiding maar staat strak van de zenuwen. Elk jaar gaat er namelijk wel iets mis! Zou het dit jaar wél goed komen? De spelers nemen jullie mee naar het antwoord op deze vraag. En dan in de avond slaat het noodlot toe. Het beloofd een spannend begin van de kerst te worden.

Benieuwd? Kom dan op 24 december om 19:00 uur naar de Blokhut. Deze is op de Tuurkesweg 3 in Tungelroy. Er is beperkte parkeergelegenheid, dus lopen of fietsen wordt aangeraden. U kunt vanuit de weg de lichtjesroute naar het feestplein volgen.

Bij slecht weer zal de kerstviering plaatsvinden in een overdekte loods op de Vloedmolenweg 29 in Tungelroy. Parkeren van de auto kan dan aan deze weg. Je wordt dan via een lichtjesroute naar de loods geleid. Houdt hiervoor op 23-24 december 2015 de berichtgeving via social media (facebook/twitter/website) en het informatiebord naast de Maaseikerweg in de gaten.

http://www.scoutingtungelroy.nl/

GoudEerlijk ScoutingTungelroy