Plaza wordt 'De Aerpel'

Winkelcentrum Boshoven krijgt een nieuw gezicht. ‘Plaza Boshoven’ zal uit het straatbeeld van de Boshoverweg verdwijnen, maar de deuren zullen niet gesloten blijven.

Er zal zich een nieuwe cafetaria vestigen met de naam ‘De Aerpel’. De naamkeuze ligt in lijn met het nieuwe concept, zo verteld de nieuwe eigenaar. “Na één jaar lang opzoek te zijn geweest naar de beste friet van Nederland, hebben wij voor Weert een uniek concept opgezet. In samenwerking met onze aardappelboer zijn we gekomen tot een echte ambachtelijke verse friet waar we trots op zijn.”

De nieuwe cafetaria krijgt de aardappelen ongeschild aangeleverd. Het schillen en snijden doen ze bij “De Aerpel” namelijk allemaal zelf. Tevens heeft ‘De Aerpel’ nog meer te bieden. Zo hebben ze in samenwerking met topslager Hans Janssen uit Laar een heerlijke Weertse hamburger ontwikkeld, een echt streekproduct.

De verwachte opening staat gepland voor 7 januari a.s.