Video – Cranendonck – De politie van Cranendonck heeft de dag van een 4-jarig kind op het AZC in Budel helemaal goed gemaakt.

Op eerste kerstdag spraken de agenten met een Servisch gezin van het AZC in Budel. Tijdens het gesprek met de moeder over hun situatie vertelde ze dat ze Nederland ontzettend dankbaar was voor de warme opvang. Ze miste tijdens de kerstdagen wel de mogelijkheid en de middelen om onder andere haar 4-jarige dochter de kerstsfeer mee te geven en de ellende even los te laten.

Het gesprek met het gezin greep de agenten zo erg aan dat ze haar 4-jarige dochter kwamen verblijden met wat lekkers. Iedereen heeft recht op kerstmis, aldus de politie Cranendonck op Facebook. De reactie van de de jongedame was onbetaalbaar.

Bekijk de video via Youtube:
https://youtu.be/Yueti8N0IAs