Verdachte afvalbak

Update – Foto’s – De politie heeft dinsdag onderzoek gedaan naar een verdachte afvalcontainer langs de snelweg A2.

Op de parkeerplaats van het AC Restraurant aan de zijde van Weert had men een verdachte inhoud aangetroffen in een afvalcontainer. De recherche en de hondenbrigade hebben afgelopen avond onderzoek gedaan naar de container en de omgeving.

De container is afgedekt en afgevoerd voor nader onderzoek. Wat er precies is aangetroffen in de afvalbak kon de politie nog niet zeggen.

Update:
Dinsdmorgen werd bij de politie gemeld dat er een groot stuk plastic was gedumpt op de betreffende parkeerplaats. Uit het onderzoek dat hierop werd ingesteld bleek in de loop van de middag dat er mogelijk menselijke bloedresten in het plastic aanwezig waren. Dit was aanleiding voor de politie om het onderzoek uit te breiden en de container in beslag te nemen.

In de avonduren heeft de politie de omgeving van de vindplek van het plastic doorzocht. Dit heeft niet geleid tot concrete aanwijzingen. Voor het vervolgonderzoek is de container, die naast de vindplek van het plastic stond, in beslaggenomen en naar het politiebureau gebracht.