Ravage door ongeval

Foto’s – De hulpdiensten zijn zondag omstreeks 20.00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de St. Jozefslaan.

Net voorbij de kruising (ter hoogte van de zijweg) waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Door de klap botste een van de auto’s tegen een geparkeerde bestelauto die vervolgens tegen een boom botste. Ook een andere geparkeerde auto aan de andere kant van de weg werd geraakt. Het ongeval leek zo ernstig dat ook de brandweer werd gealarmeerd voor een mogelijke technische bevrijding.

Uiteindelijk wisten de slachtoffers zelfstandig het voertuig te verlaten. Een ambulance heeft de inzittenden gecontroleerd op verwondingen, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De beschadigde voertuigen zijn afgesleept door een berger. De brandweer heeft ondersteund bij het onklaar maken van de auto’s en het reinigen van het wegdek.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.