Voorproefje Robuust Blauw

Video – Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de reality-serie ‘Robuust Blauw’ dat een uniek kijkje zal geven van het politiewerk in Weert, Nederweert en Leudal. De bedoeling is om het veelzijdige politiewerk in beeld te brengen.

Het is niet alleen maar kommer en kwel. Soms komen de agenten in ludieke en verrassende situaties terecht, zoals afgelopen week toen ze zwarte piet aanspraken over het rijgedrag. De piet werd aangesproken als ‘racepiet’ en het antwoord volgde binnen 3 seconden met een aantal stevige worpen strooigoed.

Een geintje moet kunnen, aldus zwarte piet. Plezier op je werk is immers goed voor de motivatie. Omdat het vandaag 5 december is krijg je alvast een klein voorproefje van ‘Robuust Blauw!’ in stijl. De volledige serie zal naar verwachting medio februari online komen.

Video via Youtube:
https://youtu.be/LLUt-taAWZM