Serious Request in Bosuil

Op zondag 20 december organiseert Muziekcentrum De Bosuil een concert voor 3FM Serious Request.

Onder de titel ‘Keep The M(usic) Going’ vinden gedurende deze zondag tussen 13.30u en 20.30u optredens plaats op twee podia binnen het poppodium, waar lokaal talent en gevestigde namen geheel belangeloos hun opwachting maken. Onder meer de razend populaire Limburgse feestband Wir sind Spitze!, Dalli Dalli, Jick Munro & the Amazing Laserbeams (Pinkpop 2015) en Skyway Avenue maken hun opwachting.

De kaarten kosten 8 euro incl. servicekosten in de voorverkoop (via www.debosuil.nl) of 10 euro aan de kassa. De opbrengst van het festival wordt volledig aan 3FM Serious Request gedoneerd.

Keep The M(usic) Going
In de week van 18 tot en met 23 december organiseren de Limburgse poppodia op initiatief van Stichting Popmuziek Limburg en in samenwerking met het Rode Kruis Limburg een actieweek voor 3FM Serious Request wat dit jaar in Heerlen plaats vindt.

Onder de titel ‘Keep The M(usic) Going’ vinden gedurende deze gehele week concerten plaats in de zes pop Limburgse popzalen, waar lokaal talent en gevestigde namen geheel belangeloos hun opwachting maken.

poster_bosuil

Meer informatie en kaartverkoop via www.debosuil.nl