Update – Momenteel rijden er geen treinen tussen Weert en Roermond. De oorzaak is een aanrijding in Baexem.

In Baexem heeft ter hoogte van de spoorwegovergang aan de Stapperstraat een aanrijding plaatsgevonden. Waarmee de trein in botsing is gekomen, is niet bekend gemaakt. De hulpdiensten, waaronder de brandweer, zijn onderweg.

Treinreizigers moeten rekening houden met een vertraging van meer dan 60 minuten. De NS zet bussen in om de gestrande reizigers op de plaats van bestemming te brengen. De verstoring is naar verwachting rond 16:30 uur verholpen.

Update 15.50 uur
De beperkingen tussen Weert en Roermond als gevolg van een aanrijding zijn voorbij. Het betrof een aanrijding met een kat. Men moet wel nog rekening houden met een langere reistijd.

7 REACTIES

  1. Ik mag hopen dat de eigenaar van die k*t kat opdraait voor alle kosten mochten ze hem/haar kunnen vinden via een chip. Poezen en Katten eigenaren hou die beesten GVD binnen AUB of zorg ervoor dat je tuin afgebakend is.

  2. Waarom? Omdat er af en toe een katten drolletje op je gazon ligt? Stel je niet aan man, die beesten hebben ook buitenlucht nodig.

  3. pturnhout, Iche heeft wel degelijk een punt. Hij/zij heeft het helemaal niet over ‘jouw’ drolletjes of over ‘buitenlucht’, maar over de grote kosten die samen gaan met stil gelegd treinverkeer. En daar wil ik nog aan toevoegen: Om nog maar te zwijgen over het leed van de reizigers!

  4. @ pturnhout

    Je trekt conclusies die nergens op gebaseerd zijn?
    Ik heb een Volière met parkieten van mensen die er zelf niet meer voor konden zorgen en die wordt keer op keer belaagd door katten/poezen. Als je een kat of poes hebt prima maar hou hem in je eigen tuin. Doe je dat niet ben je verantwoordelijk voor de overlast.

Comments are closed.