Tijdens de Vastelaovundj in Weert pakt de organisatie van Wieert Alaaif groots uit komend seizoen.

Na het succes van de vorige editie zal deze komend jaar nog verder uitpakken en er een extra dag aan toevoegen. Volgens de organisatie zal het wederom een groots programma zijn en op de maandag wordt er een programma met junioren aan toegevoegd worden onder de naam, ‘Wieert A-Laaif Junior’. Onder andere Fabrizio zijn zal hierbij aanwezig zijn en zijn nieuwe plaat presenteren.

Tijdens het programma van ‘Marktrecht voor elke Weertenaar’, aanstaande zondag 27 december, zal de organisatie van Wieert Alaaif ook aanwezig zijn. Er zal op de nieuwe markt een podium geplaatst worden waarop een aangepast passend programma plaats zal vinden als opwarming.

Wil je alvast in de stemming komen of meer informatie ontvangen kom dan ook een kijkje nemen aanstaande zondag op de Nieuwe Markt. Verdere informatie over de activiteiten en programmering zijn te volgen via de www.facebook.com/wieertalaaif

poster_WA2016

12 REACTIES

 1. Helemaal mee eens.
  Het wordt steeds zotter.
  Misschien kunnen we de paashaas ook al van stal halen. Of zou die gesneuveld zijn voor het vreetfestijn van morgen!!!

 2. Leuk programma. Een mooie aanvulling op de bestaande vasteloavundjactiviteiten. Dat worden weer mooie weken in januari en februari! Wieert Alaaf

 3. Herstikke good noeëts ! Hoe ieërder hoe baeter det ut bekindj gemaakt wurdj angers zegke ze straks weer: ut es wul erg laat bekindj gemaaktj. Hieël völ succes gewînstj , ich zal dur zieëker beej zeen ! en ich hoeëp det di-j twieë nieësgater, :w Har en weert97 thoes blieve !

 4. Goat-j toch boeëve de reviere woeëne, stelletje flépkes!

  Sjiek, schoeën, fantastisch en good geregeldj! Eindelijk artieste van BOETE Wieërt! Kinne de Rogstaekers nog é puntje aan zuige!

  En, ich weit neet of jullie ‘t wieëte, stelletje flépkes, Vasteloavundj ( ‘t schoeënste Fieëst waat dur és!), és al op 7 fibberwari. Dus, det és al oeëver ruûm EINE MOANDJ! Dus, lekker reclaam make! Hoppa! Weg met die Huilanders!

 5. Ge kintj Joske auch vraoge um deze daag “marktrecht veur eedere Wiertenaar” nao dees daag te haoje, dan esj auch opge Josj…
  (haaj nateurlik losj motte zeen veur degiene die geine humor en de rest auch neet snappe 🙂

 6. Jehzieëker moog det ouch! Mer goatj dan neet laupe klagem mich hueërdje ouch neet klage as die oaj doeëze op donderdigs oppe merrentj zitte um “meziek” te maken 😉

  Eeder zn deenk. Mer as dejje neet van vasteloavundj hoadj en dan toch in Wieërt woeëntj zeejjae waal un bitje un klein flepke.

 7. Sinterkloas en Kursmus vieerdje in december…en in januari/februar, es er tieed zat um vasteloavendj te vieere…Te pas en onpas zwerve zoe door ‘t joar zaate hermeniekes, met eure zelfdje hoempamuziek doer de winkelstroate..alsof ‘t vasteloavendj es……
  En now begintj A-Laaif mer dezelfdje onzin as de Kurstversieering nog hingt….

Comments are closed.