Van Gansewinkel haalt het huisvuil in de kerstvakantie vaak op een andere dag op dan je gewend bent. Zij rijden namelijk geen huisvuilroutes op Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en nieuwjaarsdag. Let op: bijna alle ophaaldagen veranderen in de week van kerst (dus niet alleen die van de feestdagen). Daardoor blijft voor iedereen de tijd tussen de twee afhaalmomenten zo klein mogelijk. In het schema zie je op welke dag Van Gansewinkel jouw huisvuil komt ophalen.

Normale ophaaldag Verplaatst naar
Maandag 21 december Zaterdag 19 december
Dinsdag 22 december Maandag 21 december
Woensdag 23 december Dinsdag 22 december
Donderdag 24 december Woensdag 23 december
Vrijdag 25 december Donderdag 24 december
Vrijdag 1 januari Zaterdag 2 januari

Herinnering instellen via App
In de Met ons. In Weert-App kun je een herinnering instellen. Dan krijg je vooraf een signaal dat je eraan herinnert wanneer het huisvuil wordt opgehaald. Om dit in te stellen klik je in de app op het logo van de gemeente Weert en kiest vervolgens voor afvalroutes. Daar stel je makkelijk een herinnering in, dat kan altijd of alleen als de route wijzigt. De app is te downloaden in de Play Store (voor Android) en de App Store (voor iPhone).

2 REACTIES

Comments are closed.