Van 't Hek opent foto-expo

Foto’s/video – Vandaag opende cabaretier Youp van ‘t Hek voorafgaand aan zijn optreden in het Munttheater een bijzondere foto-expositie. Vooruitlopend op de landelijke première van de nieuwe theatertour van Gé Reinders SOLO op zondag 24 januari in het Munttheater, zal in de foyer een foto expositie worden getoond van foto’s van Gé Reinders gemaakt door fotograaf Roger Cremers.

Fotograaf Roger Cremers heeft een expositie samengesteld van foto’s die hij de afgelopen jaren verzameld heeft van Gé Reinders. Hij heeft Gé gevolgd, tijdens concerten, repetities en privé. Deze werken worden opgehangen in de publieksfoyer van het Munttheater en reizen na de première door naar de theaters van Roermond en Nijmegen.

Roger Cremers (1972) is een door World Press Photo bekroonde fotograaf uit Bingelrade, wiens werk is gepubliceerd in vele toonaangevende Nederlandse kranten en tijdschriften. Hij begon zijn carrière als een nieuws fotograaf voor NRC Handelsblad. Roger komt uit een familie van mijnwerkers. Het ondergrondse leven in de mijnen zou later op een belangrijk thema in zijn werk worden. Momenteel woont en werkt hij in Amsterdam.

Video via Youptube:
https://youtu.be/ZIAW8WHUVeE