Ruud de Vreeze

In Swartbroek gaat dit jaar prins Antoine 1ste voorop bij V.V. de Spoeëkejaegers.vAntoine is getrouwd met zijn prinses Jolanda van de Kruijs-Pennings. Samen hebben ze vier kinderen, Anne, Wim, Maureen en Nina.

In het dagelijks leven heeft Prins Antoine samen met zijn prinses een eigen kippen-opfok-legkip-vleeskip bedrijf in Swartbroek. Ernaast drijven ze ook nog een winkeltje en twee versautomaten. Dit alles onder het motto “Blij met een Ei en Kiplekker”.

Het bedrijf is een echte passie van Antoine en zijn prinses en zij laten dan ook geen moment voorbij gaan om eieren en kip te promoten. Daarnaast is Antoine ook een autoliefhebber wat wel te zien is aan zijn Dodge.

Vastelaovuntj is de familie van de Kruijs op het lijf geschreven. Naast dat zij samen met het buurtschap de Hej al 22 jaar in de Optocht van Swartbroek meetrekken en aan verschillende Bonte Avonden hebben meegedaan zijn ook nog eens alle drie de dochters jeugdprinses geweest.

Prins Antoine en zijn prinses Jolanda worden bijgestaan door de adjudanten Wijnand Tullemans en Ron Mertens en natuurlijk hun dames.

Prins Antoine heeft de orde van ‘de fieëstendje Bofkip’ ingesteld en gaat in de vastelaovuntj voorop onder zijn devies:

‘Met dees daag veur ôs gein gekakel, Mer make wae same ein groeët spektakel!