Foto’s – De hulpdiensten zijn woensdag omstreeks 16.15 uur gealarmeerd voor een ongeval op de St. Luciastraat in Weert.

Ter hoogte van de kruising St. Luciastraat / De Burcht was een personenauto in botsing gekomen met een fietsster. De fietsster kwam ten val en raakte licht gewond aan haar been.

Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de vrouw gecontroleerd op verwondingen. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis en bekenden hebben de zorg overgenomen.

Invalid Displayed Gallery

5 REACTIES

  1. Als eerst sterkte voor de jonge dame, maar @joostbosseve:disqus een onoverzichtelijk punt is het zeker niet, je hebt er genoeg uitzicht het probleem is dat mensen niet uitkijken en de verkeersregels niet kennen. De kruising Vogelsbleek/Graafschap Hornelaan is vele malen erger en daar gebeurt amper iets mede door het slechte zicht letten mensen daar beter op.

  2. Niet mee eens. Voldoende overzicht en geleidelijke teruggang van 50 naar 30 in de rest van de wijk. Voorsorteervakken ed. aanwezig. Enige kritische punt is de aansluiting van De Burcht op de Luciastraat, oversteken en dan links naar de voorsorteervakken richting Ringbaan daar moet je voor je gevoel wel eens opschieten. Echter geen mogelijkheid om dat anders of beter in te richten. Rotonde zou daar zeer vreemd zijn.

  3. Dat komt omdat de kruising daar niet exact tegenover elkaar ligt het middenstuk is echter lang genoeg en voorzien van haaientanden, mensen komende vanuit de kevelaerstraat hebben voorrang als ze de korte bocht hebben maar 90% weet het gewoon weg niet.

Comments are closed.