Foto’s – De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 9.45 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Thornstraat.

Ter plaatse was een auto door onbekende reden van de weg geraakt. De auto belandde in de naastgelegen heg, sloeg over de kop en botste tegen een boom. De bestuurder raakte lichtgewond en is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto liep flinke schade op en is afgesleept door een berger. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

24 REACTIES

 1. Je maakt met de normale toegestane snelheid van 50 km/u daar niet zulke escapades!
  Je kunt je er misschien uit lulle..dat het gas bleef hangen, of dat de cruise controle op hol sloeg…

 2. Idd, vraag ik me ook af. Zonnedak nog heel, dus dat is een sterke wagen die over de kop geslagen is en daar niet beschadigd is geraakt

 3. Wat denk jezelf? Die gast in die Mercedes rijdt al jaren als een gek het was wachten op een ongeluk, aan spreken was geen optie grote bek etc. Dus is het zonde van die boom.

 4. Ik denk dat jij de verkeerde voor je hebt dit was een 19 jarige bestuurder die pas een half jaar in het bezit is van een rijbewijs en de auto net een paar maanden had

 5. Verrek, dat is dezelfde Mercedes die mij met volle vaart passeerde op de Limburglaan over de verhoogde kruising!! Ik dacht toen nog bij mijzelf het is toch GVD niet normaal! Een eerlijk is eerlijk het was een jonge Marokkaanse bestuurder. En dat zie ik wel vaker in de straten van Groenewoud, asociaal rijgedrag, daar schijnen de verkeersregels niet voor te gelden.

 6. Tuurlijk, omdat er een jonge BUITENLANDSE bestuurder in een mooie mercedes zit, heb je er een goed herrinneringsbeeld aan overgehouden toch? Eerlijk is eerlijk je bent kei hard aan het discrimineren. Echter, een kei harde feit is dat de bestuurder niet eens marokkaans is. En een andere kei harde feit is, dat het gevolg niet is ontstaan door associaal rijgedrag, maar door het onwel worden van de bestuurder. Een beetje medeleven met vrienden en familie van de bestuurder is helaas ook té veel gevraagd.

 7. Tuurlijk, omdat er een jonge BUITENLANDSE bestuurder in een mooie mercedes zit, heb je er een goed herrinneringsbeeld aan overgehouden toch? Eerlijk is eerlijk je bent kei hard aan het discrimineren. Echter, een kei harde feit is dat de bestuurder niet eens marokkaans is. En een andere kei harde feit is, dat het gevolg niet is ontstaan door associaal rijgedrag, maar door het onwel worden van de bestuurder. Een beetje medeleven met vrienden en familie van de bestuurder is helaas ook té veel gevraagd.

 8. Zoals gezegt het betreft hier een familie lid van ons deze jongen is 19 en pas in het bezit van een rijbewijs de auto die zo dik is is van een familie lid niet dat we dit hoeven te verantwoorden en zoals eerder vermeld deze jongen is onwel geworden en met 41 km per uur met een wielen tegen een boom gereden en zo doende over de kop gegaan verder hoop ik dat andere sterke verhalen snel de wereld uit worden gehaald dit wordt niet op prijs gesteld

 9. Jammer dat we zulke reacties moeten aanhoren. Dit is toch niet menselijk? Zou het ook jammer van die boom zijn als je het zelf was geweest? Of ben je een echte natuur extremist? Dan kan er voor jou misschien wel een hele kleine kern van waarheid inzitten. Toch blijft het voor mij een pure haatreactie.

 10. Oja, “Slumme Hendrik” en jij hebt een certificaat behaald voor “oordelen wat er is gebeurd, zonder enige informatie over de werkelijke omstandigheden van het geval”. Sterke zesde zintuig? Of helderziende? Hij hoeft zich er niet uit te lullen, zoals u het noemt, want het ongeval is ontstaan door het onwel worden van de bestuurder. Dus er was sprake van overmacht. Hopende u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

 11. Als dat zo is dan trek ik mijn opmerking in. Als is mijn constatering zoals beschreven wel de waarheid. Snoeihard ging het over de Limburglaan. Mijn kind zal er maar net fietsen! En als het een keurige Nederlandse heer was geweest had ik het ook verteld.

 12. Bedankt! Naar mijns inziens is dit gewoon een denkfout. U onderbouwt uw constatering met ongerealiseerde gebeurtenissen, wat ik niet erg sterk vind. Tijdens het ongeval zijn geen andere slachtoffers gevallen. Dus aan deze bestuurder kan dan ook niets verweten worden met betrekking tot andere gevallen die ‘mogelijk’ konden gebeuren. Bovendien is juist de bestuurder zelf slachtoffer geworden van het ongeval. Hij kon er namelijk niets aan doen dat hij onwel werd.

 13. Ik hoop dat het goed met hem gaat, maar gelukkig is die auto van de Weerter wegen af. En nee, het maakt me niet uit hoe mooi hij wel niet was maar de manier hoe er in gereden werd dat was gewoon weg asociaal.

 14. Als je met een auto van 1100kg met een snelheid van 41 km over de kop slaat, moet je met 2 linker of 2 rechterwielen tegen een helling van 42 graden rijden, dan ontheft zich de middelpunts-zwaartekracht en kantelt de auto rechts of links op de kop ..je moet harder rijden om weer op 4 wielen terecht te komen…dan is het massa gewicht van 1100kg wat doordraaid

Comments are closed.