Bekende Weertenaren promoten

Het is inmiddels een vertrouwd gezicht in Weert. De levensgrote programmaposters op diverse etalages gepresenteerd door “bekende” Weertenaren.

In het jubileumjaar 2014 zijn deze levensgrote agenda’s geïntroduceerd om het jubileumprogramma meer bekendheid te geven. De gevraagde ondernemers verlenen hiervoor belangeloos hun etalages. Bekende Weerter personages zoals; Antje van de Statie, de Rogstaekers prins en de eredeken van Stadsgilde Sinte Catharina droegen in 2014 en 2015 de evenementen uit.

Vanwege het succes zijn de posters ook in 2016 weer te zien. De Weerter etalage ambassadeurs voor dit jaar zijn: Aito Köster; Nederlands kampioen boksen, Maaike Caelers; olympische triatleet, Frans Adriaans; auteur en voordrachtskunstenaar, Wendy van Dooren; zangeres, en 2 leden van hockeyclub Weert.

Naast in de binnenstad zijn de posters ook buiten het centrum van Weert te vinden zoals bij de Weerterbergen en het zwembad de IJzeren man. Op de posters zijn de evenementen voor 3 maanden te lezen.

Bekijk alle evenementen via www.metonsinweert.nl > Er op uit.