Zaterdag 23 januari stond het Boorebâl 2016 van V.V. de Schäöpkes en V.V. de Zweeloeëre weer op het programma. In een drukbezochte zaal Cardinaal op Leuken is door Pastoor Bernárd het Boorebroêdspaar 2016 Laurens Rietjens en Suzanne Smeets in de onecht aan elkaar verbonden.
 
De Bruid, op het moment van publicatie nog nét 24 lentes jong, is woonachtig op Leuken. Zij werkt als verkoopmedewerkster bij Bakkerij Korsten en speelt daarnaast klarinet bij Harmonie St. Joseph te Nederweert, tevens maakt zij deel uit van kapel Klein Mer Neugter.
 
De Bruidegom, 27 jaar en woonachtig op het Groenewoud, is korporaal 1 bij Defensie. Als voetballer is hij befaamd voor zijn rushes langs de lijn, en om hiervoor inspiratie op te doen is hij een fervent bezoeker van de wedstrijden van Ajax.
 
De ouders van de Bruid waren Jan en Mariza Hendrikx. Als getuige trad Paul Hoeben op. Cor en Marij Gerits waren de ouders van de Bruidegom, met als getuige Martijn Kusters.