Boorebâl bij de Bokkeriejers

Zaterdag 16 januari vindt in Tungelroy weer het jaarlijkse Boorebâl plaats. Op deze avond zal regerend Prins Marien I plaats maken voor zijn opvolger. Zoals ieder jaar zal de nieuwe Prins op een spectaculaire manier tevoorschijn komen.

De muziek is deze avond afkomstig van DJ Michel. Ook zal er een optreden zijn van Moerepetazie. Het Boorebâl vindt plaats in Multi Functionele Accommodatie “Kimpe Veld” en vangt aan om 20.33 uur. De entreeprijs voor deze avond bedraagt € 4,00, onder de 16 jaar € 2,00.

Jeugdboorebâl bij De Bokkeriejers
Tungelroy – Vrijdag 15 januari organiseren de Bokkeriejers uit Tungelroy het Jeugdboorebâl. Een deel van de leden van de Jeugdraad van Elf zal deze avond aftreden waarna de Jeugdraad weer wordt aangevuld met nieuwe leden.

Na het aftreden van regerend Jeugdprinses Veerle I vindt het hoogtepunt van deze avond plaats, het uitroepen van de nieuwe Jeugdprins(es). De avond zal muzikaal omlijst worden door DJ Harm & Paul en vindt plaats in Multifunctionele Accommodatie “Kimpe Veld”, aanvang 19.30 uur, minimum leeftijd 10 jaar. Er wordt deze avond geen entree geheven.