Burgemeester komt in Weert wonen

Burgemeester Heijmans van Weert komt dit jaar nog in Weert wonen. Dat maakte hij dinsdag bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie in het stadhuis.

Ongeveer twee weken geleden kwam voor Heijmans het heugelijke nieuws dat er een koopovereenkomst gesloten kon worden. Dat betekende dat Heijmans en zijn vrouw snel op zoek mochten gaan naar een woning in Weert. Over de geschikte / gewenste woning is men nog in onderhandeling, maar medio maart / april hoopt de burgemeester definitief in Weert te wonen.

Heijmans is sinds 14 oktober 2011 burgemeester van Weert. De afgelopen jaren kon hij, mede door de economische crisis, zijn woning niet verkopen. Dit leidde tot kritische vragen vanuit de gemeenschap en gemeenteraad. De burgemeester beloofde zijn best te doen en dat blijkt nu zijn vruchten te hebben afgeworpen.