Rond carnaval is het stadhuis beperkt geopend en de overige gemeentelijke diensten zijn gesloten. Het ophalen van het huisvuil gebeurt in de carnavalsweek op andere dagen.

Openingstijden
Het stadhuis is op maandag 8 en dinsdag 9 februari 2016 gesloten. Afdeling Publiekszaken van het stadhuis is op deze dagen open van 10.00 tot 10.30 uur. Dit is alleen voor aangiftes van geboorte en overlijden. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken.

De milieustraat, de Vraagwijzer, dependance Stramproy en de studiezaal van het gemeentearchief zijn gesloten op 8 en 9 februari. Gemeentemuseum Jacob van Horne is gesloten vanaf 6 tot en met 9 februari.

Vanaf woensdag 10 februari kun je weer terecht tijdens de normale openingstijden. Kijk voor informatie op www.weert.nl/contact.

Ophalen huisvuil
In de carnavalsweek wordt het huisvuil op een andere dag opgehaald dan je gewend bent. In onderstaand schema staat op welke dag Van Gansewinkel jouw huisvuil ophaalt.

Normaal wordt huisvuil opgehaald op: Nu wordt huisvuil opgehaald op:
Maandag 8 februari Zaterdag 6 februari
Dinsdag 9 februari Woensdag 10 februari
Woensdag 10 februari Donderdag 11 februari
Donderdag 11 februari Vrijdag 12 februari
Vrijdag 12 februari Zaterdag 13 februari

 

Herinnering instellen via App
In de Met ons. In Weert-App kunt u een herinnering instellen. Dan krijg je vooraf een signaal dat je eraan herinnert wanneer het huisvuil wordt opgehaald. Om dit in te stellen klik je in de app op het logo van de gemeente Weert en kiest vervolgens voor afvalroutes. Daar stel je makkelijk een herinnering in, dat kan altijd of alleen als de route wijzigt. De app is te downloaden in de Play Store (voor Android) en de App Store (voor iPhone).