Jeugdprinsenpaar Zoatmaale

Afgelopen zaterdagmiddag 9 januari 2016 is in het Zoatmaale-paleis Sander Geelen uitgeroepen als Jeugdprins Sander I van VV De Zoatmaale. Samen met z’n Jeugdprinses Lian Niellissen aan zijn zijde gaan ze samen regeren in het Zoatmaelkesriêk. Sander I is een hele actieve jongen. Hij voetbalt bij Brevendia in de C1. Sander is zo’n gedreven voetballer, dat hij zelfs in zijn vrije tijd regelmatig op ‘ut veldje’ te vinden is. Daarnaast gamet Sander en hij gaat altijd voor de winst.

Het Jeugdprinsepaar kenmerkt zich door actie, want ook Lian heeft zo haar bezigheden. Ze voleybalt bij Stravoc Meiden C1 en ze is lid van de Scouting in Tungelroy. Daarnaast zingt ze de hoogste toon bij Sing4U. Lian en Sander zitten beiden op de middelbare school in Weert, Sander op de Philips van Horne en Lian op het Bisschoppelijk College. De Jeugdvastelaovendj in Stramproy belooft dit jaar een actieve happening te worden met dit jeugdprinsepaar voorop!

Sander I en Lian hebben de onderscheiding in de orde van “Ut Snieëpöpke” en gaan samen met de Royer Jeugd de vastelaovendj voor onder hun devies:

‘Niks mot en alles maag, wae gaon flink tampieëste mèt die daag! ALAAF!’