Vorig theaterseizoen ging Kapsalon de comedy in première en werd lovend ontvangen door pers en publiek. In het Munttheater is deze succesreprise te zien op vrijdag 12 februari.

Feelgood comedy met bekende gezichten
Kapsalon is een feelgood comedy over een groepje jongvolwassenen die tussen verschillende culturen opgroeien en regelmatig hun dubbele achtergronden stevig op de hak nemen. Gebaseerd op ervaringen van de spelers zelf, vertelt Kapsalon een verhaal over vriendschap, identiteit, liefde, vallen en opstaan, met als resultaat een eerlijke voorstelling met onvervalste humor

Het verhaal
Mo, Ab en Kemal zijn goede vrienden van in de dertig die worstelen met werk, liefde en cultuur. Elke dag komen ze in de kapsalon van Kemal samen om hun sores met elkaar te delen. Plotseling maakt de beeldschone Esra haar opwachting en deze ultramoderne dame zorgt voor aardig wat opschudding! Esra wordt vertolkt door Toprak Yalciner bekend van haar rol als Nuran Baydar in Goede Tijden Slechte Tijden.

Kapsalon de Comedy was vorig theaterseizoen een groot succes en is uitermate geschikt als een leuke theateravond met het hele gezin!

Volkskrant: “Heerlijk en knap getimed spel. De spelers pakken flink uit met accenten, typetjes, en taalgrappen.”
Theaterkrant: “Vriendschap en vuurwerk.”