Op vrijdag 8 januari vindt de finale van het Midden Limburgs Leedjes Festival plaats. Twintig deelnemers uit zeventien Midden-Limburgse plaatsen strijden om de Lindeboom wisseltrofee en een eervolle plaats tussen eerdere winnaars. Uit de gemeente Weert doen de Men in Pek, De Kernellies en B&J mee.

Het, in omvang nog altijd groeiende, evenement vindt dit jaar voor de tiende keer plaats en al voor de tweede keer in Kelpen-Oler. Afgelopen jaar wist “Eine pot zaat” met het nummer “’t Geit wie ’t geit” de concurrentie achter zich te laten.

Door het sterke deelnemersveld en uw komst als enthousiast publiek zijn alle ingrediënten aanwezig voor wederom een zinderende finale van het MLLF. Om 19.30 uur zal de evenementenhal op Grathemerweg 21A te Kelpen-Oler haar deuren openen. De entree is gratis.