Op zaterdag 30 januari 2016 worden in de on-echt verbonden: Miriam Stultiens & Sander Kwaspen.

Gestart wordt om 17.45u bij Restaurant Twee, Heugterbroekdijk 2. Hier wordt het boerengezelschap op een ludieke manier voorgesteld. Daarna vertrekt het gezelschap in stoet naar de kerk van Laar voor de Borekelemés. Deze dialectmis, aanvang 19.00u, wordt opgeluisterd door Zangvereniging Laar en Kapel Klink Klaor.

Na de mis trekt de stoet naar ’t Moêzepelieës; Zaal Bee-j Bertje. Hier zal het kersverse paar in de on-echt worden verbonden door de Moêzevângers Pestoeër Wim v/d Boogaert, bijgestaan door de diaken Peter Caris.

Ouders van de Bruid Helga Theelen & Raoul Sonneville en getuige Inge van Geneijgen. Ouders van de bruidegom Dirkina Kouffeld & Jan Eekhof en getuige Guido Smolenaers

Na de plechtigheid is er gelegenheid het paar en de familie te feliciteren; daarna is het tijd voor het groot “BOREBÂL”.