Paintball-hal ‘The Battle Dome’

Foto’s – Prijsvraag – Afgelopen week is de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen van een geheel nieuw paintball-concept voor de regio Weert. Vanaf morgen, 18 januari, kun je ook paintballen in een voormalig bedrijfspand aan de Industriekade, genaamd The Battle Dome.

Het nieuwe paintball spektakel houdt in dat er wordt geschoten met rubber kogels. Dat heeft 2 redenen en wel : de ruimtes zijn beter te behouden en er kan onbeperkt geschoten worden zonder een kogellimiet. Het gebouw is ingedeeld in 5 afzonderlijke ruimtes met elk een eigen thema. Zo is er een kantoorruimte, ruimte met legerattributen, vakantiehoek, industrieel terrein en een ingericht straatbeeld waar verschillende schuilplekken te vinden zijn. Er zijn verschillende spel- en competitie-elementen om een geweldige dag te beleven.

Alle ruimtes zijn per direct beschikbaar en er kunnen groepen van 25 personen tegelijkertijd spelen in het complex. De minimale leeftijd is 18 jaar en je kunt er op reservering 7 dagen per week terecht. Ook grotere groepen zijn welkom, hierbij wordt dan meer een competitie gedeeld in teams. Groepen worden niet gecombineerd indien er verschillende boekingen zijn, dus je behoud je eigen groep en/of team.

De organisatie achter The Battle Dome in Weert heeft reeds bij Aquabest, nabij Eindhoven, een grondgebied waar ze outdoor activiteiten organiseren. “Het leek ons interessant om ook voor de wintermaanden en bij slecht weer een alternatief te kunnen bieden. Het outdoor-terrein in Best heeft op zichzelf ook een hele eigen beleving en ook die blijft beschikbaar. The Battle Dome in Weert zien wij als uitbreiding. Weert had een passende en geschikte locatie hiervoor beschikbaar”, aldus de eigenaren.

De nieuwe Battle Dome is ook ideaal voor een bedrijfs-, vrijgezellen- en verjaardagsfeesten waarbij de bezoekers bij de reservering zelf aangeven op welk tijdstip ze langs willen komen.
Reserveren kan via het mail adres: [email protected]

Meer informatie zal spoedig te vinden zijn op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/The-Battle-Dome-959419387481678/

Win een arrangement voor 10 personen
Wil je met je vriendengroep, familie of kennissen kans maken op een gratis kennismaking? Doe dan mee met de onderstaande prijsvraag. Geen irritante like-en-deel actie op Facebook, maar gewoon even het formuliertje goed invullen en je doet automatisch mee. Let wel: 1 inzending per persoon / ip-adres. Je maakt kans op een paintball-arrangement voor 10 personen.

De prijsvraag is gewonnen door Linda Salmans en Mats Weekers

De prijsvraag duurt t/m 24 januari 2016. De winnaar krijgt een mail van WdG en wordt nadien vermeld op deze pagina. De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om contact te leggen met de winnaar en om de naam van de winnaar te vermelden. Onvolledige inzendingen worden afgekeurd. De ingevulde gegevens worden na de bekendmaking verwijderd en nooit gebruikt voor (andere) commerciële doeleinden.