Nieuwjaarsconcert in de Bosuil

Op 10 januari a.s. in het nieuwe jaar 2016 houdt de Stedelijke Harmonie Sint Antonius haar nieuwjaarsconcert 2016 in ’Muziekcentrum De Bosuil’.

Het traditionele nieuwjaarsconcert van de ‘Stedelijke’ in ‘De Bosuil’ heeft als thema: “Music was my First Love”. Een bijzondere locatie voor een harmonie met als doel om het nieuwe jaar muzikaal in te luiden met een programma voor iedereen. De Bosuil is een locatie met veel jeugdige bezoekers en is dan ook een doelgroep die ‘de Stedelijke’ graag wil bereiken met haar nieuwjaarsconcert.

Een muzikale beleving voor iedereen dus en we gaan er een geweldig concert van maken, met een thema dat heel goed weergeeft hoe het is om in een harmonie te spelen…. “Music was my first love”. In verschillende stukken zal de harmonie begeleid worden/begeleiding geven aan verscheidene zangers, zangeressen en een combo. Deze muzikale medewerking wordt verzorgd door: Michiel Hendriks, Ruud Teunissen, Wilma van Mierlo, Peggy Vdovic, Robbie Snoek, Wendy Stienen, Marjos Metsemakers, Martijn Mennen en Elsemiek Piepers.

Muziekcentrum De Bosuil is gelegen aan Vrakkerveld 2c, bij sportpark Boshoven. Het concert begint om 12:00 uur en duurt tot c.a. 14.00 uur. De zaal gaat open om 11:30 uur. Entree is gratis.

Voor meer informatie over de locatie kun je terecht op: http://www.debosuil.nl

10-01-2016_web