Paul (II) Brils nieuwe Landhieër

Foto’s – Zaterdag werd in het gemeenschapshuis van Groenewoud de nieuwe Landhieër uitgeroepen. Dit gebeurde met de quiz, ‘Landhieëre Loterij’, waarna uiteindelijk bleek dat ‘Gaston’ zelf de nieuwe hoogheid was. De Landhieër van 2016 is de Paul Brils.

Paul is 45 jaar en woonachtig aan de Tongerenstraat. Hij is getrouwd met Marga en heeft een dochter, Marieke. Paul werkt bij Trespa in Weert. In zijn vrije tijd viert hij samen met zijn vrouw graag vasteloavendj. Daarnaast gaan ze graag op vakantie. Ook lezen en het drinken en brouwen van speciaalbiertjes behoren tot zijn hobby’s.

De adjudanten van Paul zijn Roland, Jaqueline, Frank en Peter. Tijdens de vasteloavendj heeft hij de orde ingesteld van “de lollige trapist”. Het devies luidt: “Met lol zeiver en een good glaas beer, maken vae met de vasteloavendj hiel vul plezeer.