Prins Coen I van de Moesdijk

Op het drukbezochte Moeësdiêkbal van voetbalvereniging DESM uit Weert is vrijdagavond 29 januari Coen Teeuwen uitgeroepen als Preens Coen 1 van de Moeësdiêk.

Preens Coen is geboren op de Hakkeweg achteraan op Leuken maar getogen op Fatima. Coen is een zoon van Ton Teeuwen en Truus Jeurninck. Tegenwoordig woont Coen al meer als 25 jaar op de Nedermaaslaan 23 op Groenewoud. Hier woont hij samen met zijn vrouw Anja, dochter van Sjef Verstappen en Mia Hendrix. Ook heeft preens Coen samen met Anja twee kinderen, Kim (22) en Joeri (19).

IMG-20160130-WA0002

Het vasteloavundj vieren is dit gezin met de paplepel ingegoten, dochter Kim was vorig jaar Boerenbruid op Groenewoud-Leuken en zoon Joeri was in 2007 jeugdprins van V.V. de Schaöpkes.

Naast carnaval vieren werkt Coen al dertig jaar als projectmanager bij BAM Techniek en is die altijd te vinden op zijn vertrouwde clubje DESM. Na enkele jaren leider en trainer van enkele jeugdteams te zijn geweest is Coen nu niet te missen in de Jeugdcommissie van DESM. Daarnaast is die zelf speler bij het veteranenelftal en supporter van het eerste elftal van DESM. Doordat Coen aanvoerder is van Heren 8 heeft hij de orde ingesteld van: “Ut Aanvoerderke”.

Samen met zijn geweldige adjudanten, Kees Soeters met vrouw Karin, Henrie Peeters met vrouw Peggy, Piet Lenaers met vrouw Augus en Peter Jacobs met vrouw Monique, gaan ze er een te gekke Vasteloavundj van maken onder zijn devies:

Gein fieëst zonger unne gooje veteraan, dus kom op, d’r saame tieëgenaan….!