Raadsvergadering live op website

Vanaf woensdag 27 januari 2016 zijn de vergaderingen van de gemeenteraad van Weert live te zien op de website van de gemeente Weert.

Deze livestream is, met beeld en geluid, te volgen via gemeenteraad.weert.nl. Na afloop van de raadsvergadering, kun je ook per agendapunt de beelden terugkijken. Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om naar de commissievergaderingen te luisteren. De livestream van de commissievergadering is alleen met geluid, dus zonder beeld.

Naast de website van de gemeente Weert is de livestream van de raadsvergaderingen ook te volgen op de lokale TV-zender van Midden Limburg Actueel (MLA TV) en via internet www.mlatv.nl/livestream. Op tv is dit te ontvangen via digitaal interactieve TV: Ziggo kanaal 40, KPN kanaal 592, UPC kanaal 36, overige glasvezelproviders kanaal 2064 en op alle analoge TV-kanalen van alle providers.