Jeugdboerenbruidspaar Schäöpkes

Op het zéér druk bezochte Jeugdboorebâl van V.V. De Schäöpkes van ’t Groenewoud is door Jeugdprins Liam I op zaterdag 16 januari als jeugdboerenbruidspaar in de onecht verbonden: Ruben van Wordragen en Kiki Wullems.

Het bruidje woont op de Herenstraat en is een dochter van Rob Wullems en Monique Kleespies. Ze is gek op turnen en verder kan ze haar talent kwijt in de Musicalklas bij het Rick. Ook dansen is een grote passie van haar. De bruidegom woont op de Nedermaaslaan en is een zoon van Patrick van Wordragen en Hetty van Liempt. Hij is gek op badminton en gamen. Ook LVK luisteren en zijn moeder helpen in de keuken doet hij erg graag.

Ze zitten beide in groep 6 van Basisschool “Aan de Bron”. Als getuigen traden op de adjudanten van Jeugdprins Liam I, Owen McWilliams en Simeon Westheim. De muzikale begeleiding was in handen van “Aod Jeugdpreens” DJ Dennis, die er een groot feest van wist te maken.