Teun I jeugdprins Vêrkusköp

Foto’s – Teun Lenders is vrijdagavond uitgeroepen tot jeugdprins van de Vêrkusköp van Weert-Zuid.

Teun Lenders is 11 jaar en woont samen met zijn ouders, Saskia en Anton van Mie van Toeën van Sjeng van Wullemke, en grote zus Martine op de Alphons Boostenstraat.

Doordeweeks brengt hij ‘t grootste deel door op de Brede School Moesel, en daar mogen ze hem van alles wijs maken.
Verder is hij vaak bezig met basketballen bij BAL waar ze natuurlijk alles winnen. Ook is hij een fanatieke muziekmaker en drumt hij er flink op los onder andere bij de Waerse Kuj. Teun I heeft gekozen voor: de orde vanne dribbelundje drummer.

De komende weken wordt Teun ondersteund door zijn 2 adjudanten: Jules van de Pas, Scott van Eijk en de voltallige Jeugdraad van Elf van V.V. De Vêrkusköp. Samen met deze club maken ze d’r een geweldig mooi feest van op Weert-Zuid, maar ook daarbuiten.

Teun heeft al een super sjieke medaille, maar ook nog een devies en dat heeft alles te maken met zijn grote hobby drummen, en met de Waerse Kuj: waers en ram uut de maot, kan met dieeze vastelaovundj hieel gein kwaod.

Invalid Displayed Gallery