Thank God it’s Wednesday

Tijdens de vorige editie van Thank God it’s Wednesday stonden er vier singer-songwriters op het podium die solo hun talent ten gehore brachten. Tijdens de eerste editie van 2016 stappen we weer over op bands: R3wind Acoustic en LikeU2.

Zijn de singer-songwriters in de smaak gevallen? Dan is R3wind Acoustic ook zeker een aanrader! Bij deze jongens is akoestische muziek alles behalve saai en slaapverwekkend!
R3wind Acoustic is een Up-Tempo akoestisch duo op basis van gitaar en zang die klassiekers, hedendaagse hits en ‘guilty pleasures’ ten gehore brengen. Met het gevarieerde repertoire en hun energieke uitstraling zorgen zij ervoor dat bekende liedjes worden gespeeld met een hele aparte twist!

De tweede band van de avond is LikeU2. Zoals de naam al doet vermoeden spelen zij covers van de Ierse rockband U2. Met Ger Joosten als nieuwe zanger is de band weer compleet en door hun geweldige sound, uitstraling en enthousiasme, spat het U2-gevoel van het podium af en weet de band als geen ander het publiek goed te raken.

Behoefte aan een feestje om de week te breken? Kom dan 17 februari naar Muziekcentrum De Bosuil in Weert. Entree is gratis en een goede sfeer wordt gegarandeerd!

poster TGIW 17-2-2016