Ongeval in Nederweert

Foto’s – De hulpdiensten van Nederweert en Weert zijn donderdag omstreeks 9.45 uur gealarmeerd voor een ongeval in Nederweert.

Op de kruising Brugstraat / Aan Vijftien (N266) was een vrachtauto achter op een personenauto gebotst. De personenauto stond waarschijnlijk te wachten voor het verkeerslicht en dat werd te laat opgemerkt door de vrachtwagenchauffeur.

De brandweer werd gealarmeerd voor een technische bevrijding, maar de inzittenden wisten op eigen kracht het voertuig te verlaten. De brandweer assisteerde wel even bij het openen van de kofferbak om de persoonlijke bezittingen er uit te halen.

Zowel de bestuurder van de auto als de vrachtwagenchauffeur zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De voertuigen liepen flinke schade op en zijn afgesleept door een berger.

[nggallery id=’3429’]