WdG app tijdelijk niet beschikbaar

Code rood! de WdG-app is offline.

Tot ons grote verdriet blijkt de mobiele app voor iOS en Android niet goed samen te kunnen werken met de nieuwe website. De app zorgt er zelfs voor dat de website offline gaat. Daarbij vloog de app er onverwacht uit en was deze instabiel geworden. We hebben daarom de koppeling tussen de mobiele app en de website moeten verwijderen.

Komende maandagochtend zal direct in het teken staan van appèl. Er ligt een plan klaar voor de aanpassingen die wij zullen voorleggen bij de ontwikkelaar. Tot die tijd is het even behelpen. Je kan ons natuurlijk blijven volgen via de webbrowser op de telefoon, Facebook (www.facebook.com/weertdegekste), Twitter (twitter.com/weertdegekste) en RSS (https://www.weertdegekste.nl/feed/).

Via de voorpagina (zwarte button met app-status) houden we je op de hoogte van de vorderingen. Ook wanneer er een datum bekend wordt zullen wij dat vermelden. Wanneer de aangepaste apps in Google Play of App Store staan, zullen wij hier weer over berichten.

Update: De nieuwe app is gelanceerd! Verwijder de oude app van je telefoon en zoek in de appstore op Weert de Gekste en download de nieuwe app.