Ziggo Sport komt naar BSW

Na de bekerontmoeting van deze week komt op donderdag 14 januari Zorg en Zekerheid Leiden opnieuw op bezoek bij BSW. Dit competitietreffen zal live worden uitgezonden op Ziggo Sport, waardoor de wedstrijd in het hele land te zien is. Dat brengt een speciale sfeer in sporthal Boshoven, waar de club zo veel mogelijk mensen van wil laten meegenieten.

Sinds dit seizoen zendt de nieuwe sportzender Ziggo Sport – voorheen Sport1 – regelmatig wedstrijden van de Dutch Basketball League uit op haar kanalen. Deze maand reizen de journalisten en camera’s af naar Weert om verslag te doen van BSW. Een moment om de sport, de club en de stad op de kaart te zetten.

BSW wil de Weertenaren en fans uit de omgeving uitnodigen de wedstrijd van dichtbij mee te maken. Daarom zijn er een aantal acties opgezet. Houd de social mediakanalen van BSW in de gaten en wellicht ben je erbij!

De wedstrijd tegen Leiden belooft een spannende te worden. De bekerwedstrijd van dinsdagavond tegen de Zuid-Hollandse grootmacht ging verloren, maar de jonge Weerter ploeg toonde veerkracht en is uit op revanche. De nieuwe Belgische aanwinst Thomas Dreesen liet meteen zijn klasse zien en scoorde 22 punten.

BSW hoopt jou donderdag 14 januari te mogen verwelkomen in sporthal Boshoven. De tip-off in om 19:00 uur De zaal is vanaf half zeven geopend. Wees op tijd, want er wordt drukte verwacht.

12507062_1669806713304414_1146267803_n