Foto: Archief WdG - 1 Schoapke

V.V. De Schäöpkes organiseert samen met AC ’t Zonnehuis, op dinsdag 9 februari het alom bekende “Zonnebuizersbâl”.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is zullen er weer diverse Prinsen Jeugdprinsen en/of Jeugdprinsessen uit de regio hier hun opwachting maken en samen met de cliënten van ’t Zonnehuis een gezellige morgen hebben.

Om 12.00 uur is er een optreden van de Huppelpupkes
Om 13.00 uur wordt er weer door V.V. De Schäöpkes een schaap opgelaten om de carnaval van dit jaar af te sluiten.
Om 13.11 uur abdicatie van Z.D.H. Jeugdpreens Liam I.
Om 14.11 uur abdicatie van Z.D.H. Landhieër Paul II.

Dit alles staat te gebeuren in Gemeenschapshuis Groenewoud, Kesselstraat 28, Groenewoud-Weert. Komt allen gekostumeerd, de entree is zoals altijd gratis. Als je dit een keer meegemaakt hebt, wil je het niet meer missen. Het bal begint om 10.00 uur en zal duren tot 12.30 uur.