Aanleg riolering Keent

Archieffoto WdG - werkzaamheden riolering

De gemeente Weert start met de aanleg van de riolering in de Victor de Stuersstraat en de Sutjensstraat. Deze werkzaamheden beginnen op woensdag 10 februari 2016. In de Victor de Stuersstraat en de Sutjensstraat werkt de gemeente aan de bouw van achttien woningen.

Victor de Stuersstraat
De werkzaamheden in de Victor de Stuersstraat starten op woensdag 10 februari en duren tot en met zaterdag 13 februari. De aanleg van de riolering gebeurt bewust in die week omdat de schoolgaande jeugd dan vakantie heeft. Tijdens de uitvoering is een gedeelte van de Victor de Stuersstraat afgezet. Doorgaand verkeer blijft mogelijk, maar kan enige hinder ervaren.

Sutjensstraat
De Sutjensstraat is ter hoogte van de nieuwbouwwoningen afgesloten vanaf woensdag 10 februari tot en met vrijdag 4 maart. Daar wordt een nieuw riool gelegd en de woningen worden aangesloten op gas, water en licht. Vervolgens wordt de nieuwe wegverharding aangelegd.

Werk in uitvoering
De gemeente Weert doet er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. Meer informatie over wegwerkzaamheden vind je op www.weert.nl/wegwerkzaamheden.