Boerenbruiloft Bokkeriejers

Op zaterdag 6 februari vieren de Bokkeriejers in Tungelroy weer hun jaarlijkse boerenbruiloft. Ook dit jaar is het comité er in geslaagd weer een “plaatje” van een familie samen te stellen.

Uit het hele dorp zijn de familieleden vertegenwoordigd. Het programma waar bruidegom Max van Helmond (Max van Jan van Sjang van Kerneele Graad ) en bruid: Moniek Neijnens (Moniek van Hen van Linj) elkaar het jawoord zullen geven ziet er als volgt uit:
17.30 oor: Vasteloâvesmès mèt aansloeëtendj Eine Bok Sjeete
19.15 oor: Vertrèk bus noa Toerist
20.00 oor: Kènnismaaking/Veurstèlle Boorefemilie 2016
20.45 oor: Verlooving/trouwe veur de Wèt/kerrek
21.30 oor: Bus trögk noa Café-Zaal Kimpe Veldj
22.00 oor: resepsie en Boorebroeleft.

Is dat alles in het Bokkerieëk?
Nee natuurlijk niet. Op maandag 8 februari dan is het helemaal een groot feest. De Bokkeriejers houden er van een stevige bodem te leggen. Tegen de klok van 10.00 uur (waar de echte liefhebbers al eerder starten) is het traditiegetrouw “Herste eate” bij café Kimpeveld. De bokkeriejers voorzien alle aanwezige gratis van een goede speklap. Prins Bas 1e nodigt dan ook iedereen uit hier aan deel te nemen. Zonder een goede “Herst” zal er van het resterend programma zoals de optocht en het optochtbal niet veel terecht komen. Dus graag allemaal tot a.s. zaterdag en maandag in het Bokkerieëk.