The Hot Buskers in de St. Theuniskapel

Foto’s/video – Niets is zo lekker als op een druilerige zondag genieten van muziek. Dat moeten tientallen mensen vandaag gedacht hebben want de St. Theuniskapel puilde uit wat betreft het aantal bezoekers.

In de kapel aan de Altweerterkapelstraat vond vandaag een gratis concert plaats van de Hot Buskers uit Nederweert. Deze band speelt een uiterst aanstekelijke combinatie van early jazz, western swing, alt. country en folk blues. Dat klinkt op een rustige zondagmiddag als muziek in de oren.

De band was verrast door de grote belangstelling. In allerijl moesten er nog extra stoelen bijgezet worden, maar dat kon de pret niet drukken. Zowel en band als het publiek genoot met volle teugen van het concert.

Sfeerfragmentje via Youtube:
https://youtu.be/AqTyj0rFUCQ