Geslaagden ReddingsBrigade Weert

Archieffoto WdG - Reddingsbrigade Weert

De maand januari staat bij de ReddingsBrigade Weert in het teken van de examens. Onderstaande kandidaten hebben succesvol onderstaande examens afgelegd. Alle geslaagde kandidaten van harte gefeliciteerd met het behaalde diploma!

NRZ A
Fien Beelen, Mustafa Caliskan, Ismaïl Chouiar, Bram Hoogerheide, Nourreddine Mokhtari, Myron Op ’t Root, Ceylin Irmak Simsek

NRZ B
Amal Bazairi, Senna Bouwels, Jessy Bukkems, Tina Driessen, Roy Hermans, Maud Kirkels, Maryam El Mahtouchi, Issraa Marouane, Mounir Mokhtari, Youssef Mokhtari, Salim Mokhtari, Youssef Mokhtari, Miran Sas, Maria Sijbers, Tim Smits, Teun Smolenaers, Salma Talhaoui

Junior Redder 1
Anouk Aubel, Elyn van der Bogaard, Zoë Caris, Samad Chouiar, Youssef El Mahtouchi, Mohamed Hannou, Milan Keulen, Senna van Kimmenade, Maarten Kin, Imke Kirkels, Rayan Lamrabat, Loes Laveaux, NouFaissa Loulichqui, Ahmed Mahyou, Lotte Nies, Amira ou Belle Ouadi, Daphne Scheenen, Sandy Scheurmans, Jasper Scheurmans, Joep Sonnemans, Stijn de Swart

Junior Redder 2
Nada Al Kamouchi, Nassim Aqchchach, Iben de Boer, Naia Broeders, Robin Brunenberg, Emma de Graaff, Lina Ezzohari, Revi Gielis, Jan Lempens, Senna Linskens, Aya Rziak, Leonie Smeets, Kayro Steijvers, Lex Vossen

Junior Redder 3
Thomas van Aggel, Lincy Bongers, Lois Bouwels, Mex Briels, Youssra Eddaoudi, Wouter Gerritsen, Renske Gerritsen, Milo Gielis, Rick Golabek, Renzo Janssen, Nika Janssen, Jurre Keulen, Tim Kirkels, Sjoerd Kirkels, Faya Litjens, Milan Meinhardt, Ayoub Nahi, Jordan Philipsen, Sebastiaan Rooijakkers, Noera Shehata, Zonne van Tilburg

Junior Redder 4
Lester Beelen, Ronan Beelen, Yara Cuypers, Izabella Dukowska, Emma van Gent, Sylvia Kin, Merle Looijmans, Bart Nijs, Sara Nijsten, Danique Rietjens, Sven Smeets, Tim de Swart

Zwemmend Redder 1
Eva van Aggel, Majdouline Bourimi, Kina Broeders, Vivian Corbey, Lu Xin van Happen, Mitchell van Hoef, Jelle Jacobs, Jennifer Kin, Loes Kirkels, Sterre Koppen, Sem Meevis, Nandy Meinhardt, Wassim M M’Rabet, Fay van Ooijen, Janneke Petit, Mylo Rongen, Erica Schuurman, Marwan Tajjiou, Rosina Vossen, Ian Weekers

Zwemmend Redder 2
Anne-Brechtje Deelstra, Dyonne Klomp, Teun Krops, Celesta Op ’t Root, Joyce Sniekers, Tristan Steijvers, Xander Steuten, Thymen Tavenier, Yord Weekers

Zwemmend Redder 3
Jald-Jetse Deelstra, Teun Jacobs, Joanna Kin, Jasmijn Koppen, Robin Rongen

Zwemmend Redder 4
Iris Bongers, Naoufal Bourimi, Danique Klomp, Jan Leijten, Martijn Schrijnemaekers, Evan Steijvers

Life Saver 1
Maartje Duisters, Elle Hoogeveen, Twan van der Kemp, Robin Moonen, Chantal Moors, Tycho Steuten, Luc Vries, Youri Zusterzeel

Life Saver 2
Nick Aquina, Lonneke van Boxtel, Lars Bukkems, Michelle Hendrikx, Melissa van Hoef, Nena Remkes, Patrick Smeets

Life Saver 3
Henri van de Cruijs, Paul van Heugten, Yentel van den Heuvel, Anne Hoogeveen, Remco Meijssen, Tom Schreurs, Tim Vries, Roy Zusterzeel