Op zondag 6 maart a.s. zijn, zowel ‘Don Bosco’ als ook het ‘Kwintet’, geopend voor de jaarlijkse Hobby- en Rommelmarkt. Ook dit jaar vind je bij de hobbymarkt een selectie van bloemdecoraties, quilten, keramiek, goud- en zilversmeden, encaustic art en andere waardevolle creaties.

Encaustic art is een schilders techniek waar bijenwas als grondstof wordt gebruikt. Deze manier van schilderen biedt iedereen de mogelijkheid te schilderen zonder ervaring. Kinderen vanaf 8 jaar zijn al in staat om mooie resultaten te bereiken. Er is een mogelijkheid om zelf iets te maken.

De op kwaliteit geselecteerde deelnemers tonen prachtige voorwerpen, vertellen over hun passie en laten zien hoe bepaalde creaties gemaakt worden. Op de hobbymarkt kunnen kinderen zich laten schminken.

Voor mensen, die artikelen (nieuw of gebruikt) zoeken is er ruime keuze in het ‘Kwintet’. Hier verkopen particulieren hun spullen. Deze sfeervolle rommelmarkt met prima horecavoorziening geeft een bijdrage om elkaar in een vriendelijke omgeving te ontmoeten.

Op de rommelmarkt kunnen kinderen tussen 13 en 14 uur met een levensechte Mickey en Mini Mouse op de foto.

Kom dus gezellig snuffelen in ‘Don Bosco’ en het ‘Kwintet’ op Boshoven. Boshoverweg te Weert. Beide locaties liggen schuin tegenover elkaar. De markten vinden plaats vanaf 11.00 – 16.00 uur. Er wordt een entree gevraagd van € 2,– entree, daarmee bezoek je beide markten.

www.conamoreweert.nl