Zondag 14 februari spelen de Hot Buskers samen met enkele vrienden een middagconcert in de prachtige St. Teuniskapel aan de Altweerterkapelstraat in Weert. Entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken is van harte welkom.

Inmiddels hebben de Hot Buskers hun repertoire uitgebreid met weer enkele bijzondere mooie songs. De keuze is ditmaal gevallen op oude spirituals en gospels welke natuurlijk goed tot hun recht komen op een locatie als de eeuwen oude kapel. Daarnaast horen we natuurlijk ook de vertrouwde ‘Busker’ songs zoals we die gewend zijn.

Ook bijzonder aan dit concert is, dat er enkele gastmuzikanten meedoen die de Hot Buskers komen versterken. Zo zullen de nummers een andere uitstraling krijgen door toevoeging van extra zang en instrumenten. Reden genoeg om de Hot Buskers mee te maken in een prachtige ambiance!

Aanvang eerste set: 15.00 uur, adres: St. Teuniskapel, Altweerterkapelstraat, Weert.

Info: www.hotbuskers.nl en facebook. Er is koffie, thee, cake enzo.