Aantrekkelijkste Werkgever

Het softwarebedrijf Kabisa is gisteren uitgeroepen tot regiowinnaar categorie MKB bedrijf, regio Midden-Limburg bij de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg Verkiezing.

De verkiezing van de Aantrekkelijkste Werkgever Van Limburg maakt onderdeel uit van het project Limburg Magnet. Dit project heeft als doel het binden,boeien en benutten van talent voor Limburg. Het blijkt dat veel scholieren en studenten de Limburgse werkgevers niet kennen. Laat staan dat studenten weten wat het bedrijf doet. Dit is een gemiste kans aangezien studenten, mede door deze onbekendheid, de provincie verlaten en hun geluk beproeven in de Randstad. In Limburg wordt een tekort verwacht aan technisch personeel, zowel op MBO als HBO niveau. Juist daarom is het van belang dat studenten op de hoogte zijn van de carrièremogelijkheden in onze provincie.

Naast Kabisa waren ook de Weerter bedrijven Advantive, Beett, Call-IT, Lidl, Moonen Packaging, ProfCore en Uniteq in de race.