Nieuw theater(café) trakteert soep

Foto’s – Dit weekend opent het café / theater De Huiskamer aan het St. Raphaelpad voor het eerst de deuren voor het grote publiek. Na maanden van klussen is het voormalige schoolgebouw tussen de Wilhelminasingel en het St. Raphaelpad omgetoverd tot een bijzonder exclusie theater met café.

In Venlo zijn momenteel mensen aan het feesten in de “Zoepkoel”. Als ze straks terugkomen in de Rogstaekersstad wacht hun een warm welkom. Op vertoon van hun polsbandje krijgen ze een gratis kop soep aangeboden in het nieuwe theatercafé. Dat is nog eens lekker thuis komen.

Ben je benieuwd naar de nieuwe aanwinst van Weert? Dan ben je ook de komende dagen van harte welkom om een kijkje te nemen. In maart gaat het officiële programma van start. Daarover volgt later meer info. Bekijk een kleine sfeerimpressie:

[nggallery id=’3459’]

poster_theater_de_huiskamer